1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Kapcsolat

Keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

0694/508-212

Rólunk

Köszönjük, hogy érdeklődik irántunk, és kíváncsi rá, kik vagyunk!

A vállalkozásunk élete lassan négy évtizeddel ezelőtt kezdődött, amikor még egyéni vállalkozás formában megkezdtük tevékenységünket. Ennyi év alatt hatalmas változásokon és fejlődésen mentünk keresztül.

Egy valami azonban nem változott: El vagyunk kötelezve a fenntartható fejlődésnek, és tevékenységeinket mindig úgy alakítjuk, hogy ne csak értéket teremtsünk, hanem meg is őrizzük a már meglévőt. Örömmel látjuk, hogy egyre elterjedtebb a környezettudatos gondolkodásmód, és azon vagyunk, hogy másokat is hozzásegítsünk működésünkkel a zöldebb, fenntarthatóbb élethez.

Ami elromolhat, az el is romlik. Mi azt valljuk: Amit költséghatékonyan meg lehet javítani, azt meg is javítjuk.

Minden partnerünk, megbízónk, legyen az magánszemély, vagy nagyvállalat, megtapasztalhatja a közös munka során, hogy igyekszünk minden pillanatban konstruktívan, proaktívan és professzionálisan hozzáállni a felmerülő problémákhoz, feladatokhoz. Éppen ezért kizárólag jól képzett és tapasztalt kollégákkal dolgozunk együtt, már sok éve.

Ma már meghatározó épületgépészeti cégként, valaha felvonók, teheremelők tervezésével, telepítésével, üzemeltetésével illetve hűtőgép szervizzel kezdődött cégünk élete. Innen vezetett az út a Coca-Cola Co. hűtőberendezéseinek kizárólagos és hivatalos szervizpartnerségéig.

Az első nagyvállalat, mint ügyfél, óriási mérföldkő volt cégünk életében. Ebben az időszakban köteleződtünk el véglegesen a hűtéstechnológia mellett, amely azóta is az egyik fő profilunk. Amellett, hogy ezt szerettük legjobban, nem jártunk csukott szemmel akkor sem, amikor az ügyfélkörünk igényeiről volt szó. Talán ez a kulcsa annak, hogy egyre szélesebb szolgáltatási kört nyújtó, sikeres céget építettünk.

Minden tevékenység úgy került szolgáltatásaink körébe, hogy haladtunk a korral, kerestük az új kihívásokat és a legjobb szakembereket, akikkel együtt dolgozhatunk. Szeretnénk a jövőben is megtartani azt a bizalmat, amivel eddigi partnereink megtiszteltek bennünket. Éppen ezért folyamatosan képezzük magunkat és kollégáinkat, hogy a mindennapi munka során mindig a leghatékonyabb megoldásokat találhassuk meg.

Célunk, hogy a megújuló, környezetbarát és gazdaságos alternatív energiaforrások hasznosítására szolgáló modern berendezéseket és rendszereket közelebb hozzuk az emberekhez. Legyen szó akár egy családi ház fűtéséről-hűtéséről, akár egy ipari csarnok szellőztetéséről, klimatizálásáról és napelemrendszerek telepítéséről. Szeretnénk ezeket a megoldásokat népszerűsíteni, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a környezetterhelést és egyre többen megtapasztalhassák a modern megoldások előnyeit.

A nálunk megvásárolt, telepített berendezések, rendszerek tekintetében professzionális szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha Önnek is fontos a környezetünk, de nem szívesen mond le a modernitásról, amely komfortosabbá teszi az munka- vagy életkörülményeit, keressen bennünket!

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]