1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Járműszerviz

 • Járműklíma szerviz

  Szakszerű klímajavítást szeretne? Nem csak azt, hogy feltöltsék járművének klímáját? Nálunk nem erről szól a javítás!

  Mi nem csak töltünk és kész! Minden esetben nyomáspróbát végzünk, megkeressük a szivárgási pontokat, ezeket kijavítjuk, és csak ezek után töltjük fel a hűtőközeggel a rendszert. Így az nem fog ismét elszivárogni, károsítva ezzel a környezetet, és újabb felesleges kiadásokat sem okoz Önnek.

  Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink személygépkocsik, teherjárművek, buszok, munkagépek, mezőgazdasági gépek meghibásodott klímáját egyaránt szervizelik.

  Válaljuk továbbá gépjárművek ózonos fertőtlenítését is!

 • Kipufogószerviz

  Kilyukadt, leszakadt a kipufogó az autójáról? Az előműszakin jelezték, hogy valami nincs rendben? Javítani, vagy cserélni kellene? Megoldjuk! Válaljuk egyedi kipufogórendszerek készítését és felszerelését.

 • Gumiszerviz

  Régóta tudjuk, hogy a téli és nyári gumigarnitúrának milyen óriási szerepe van abban, hogy biztonságos és kevésbé balesetveszélyes módon közlekedhessünk, az időjárási viszontagságok ellenére is.

  Ne halogassa az utolsó pillanatra évszakváltáskor a gumicserét! Jelentkezzen be időben a szervizünkbe, és végeztesse velünk a gumiszerelést. Ha nincs megfelelő gumiabroncsa, és ideje utána járni, hogy hol érdemes megvásárolni az új szettet, szívesen segítünk a beszerzésben is.

  Defektjavítási szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére. Megmentjük, ami menthető, hogy ne kelljen azonnal új gumiabroncsot venni, ha nem muszáj. Javíttassa meg, ami javítható, hogy kevesebb hulladék képződjön, és több pénz maradjon a zsebében!

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]