1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Ipari felhasználók

Ügyfeleink jelentős részét képezik a közületek és ipari megbízók, közöttük kiemelt fontosságú közintézmények és világszerte ismert multinacionális vállalatok is szerepelnek, akik nagyobb épületek, üzemcsarnokok épületgépészeti és építőipari feladatait bízták ránk.

Szívesen dolgoznak velünk, mert biztosak lehetnek benne, hogy Vas megye egyik legrégebbi és legnagyobb épületgépészeti cégeként, tapasztalatunk és szakértelmünk a sikeres együttműködés alappillérei.

Rendelkezésre állunk - akár hosszútávú - szerződéses formában, akár egyedi megbízások esetén. Szerződéses keretek között végzett szolgáltatásunk igény esetén kiegészülhet 24 órás készenléti szolgáltatással is!

Épületgépészeti és építőipari tevékenységeink a teljesség igénye nélkül:

teljeskörű tervezési, telepítési, karbantartási és szervizelési munkái.

Nem okoz gondot számunkra sem a rendszerek, épületek és építmények megtervezése – szükség esetén - engedélyeztetése, sem a szükséges eszközök beszerzése, szerelése, karbantartása. Meghibásodás esetén a javítási munkákat is biztos kézzel és az eszköz- és alkatrész ellátottság biztos tudatában végezhetjük.

Több évtizedes karbantartási, javítási tapasztalatainknak és kapcsolati tőkénknek köszönhetően tudjuk ügyfeleinket segíteni, mindig a számukra legmegfelelőbb új készülékek, berendezések, rendszerek kiválasztásában márkafüggetlenül. A kezelésünk alatt álló berendezések magyarországi vezérképviseleteivel stabil és korrekt üzleti kapcsolatot alakítottunk ki, mely biztosítja a tevékenységeinkhez szükséges szakmai hátteret, valamint a berendezések és alkatrészek legkedvezőbb beszerzési forrásait.

Szívesen mutatjuk meg egyre több vállalatnak, beruházónak azt, hogy olyan céget építettünk, amelyre mindig lehet számítani, és bármikor örömmel fogadjuk, egy leendő új partner érdeklődését, ajánlatkérését, megbízását. Legyen az Ön cége a következő elégedett megbízónk!

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]