1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Épületgépészet

 • Fűtési rendszerek

  A hagyományos fűtési módok lassan, de egyre határozottabban háttérbe szorulnak. Helyüket a villamos energiával működő rendszerek veszik át, melyek napelemes rendszerrel és/vagy H-tarifával gazdaságosabb, energiatakarékosabb és környezetbarát alternatívát kínálnak. Legtöbb esetben, egy új építésű ingatlannál, vagy egy teljes, átfogó korszerűsítésnél gazdaságosabb a kivitelezésük, mindamellett, hogy üzemeltetésük is költséghatékony.

  Amellett, hogy szakembereinkkel a hagyományos fűtési rendszerek kivitelezését is megoldjuk, cégünk elkötelezte magát a megújuló energiák által már rendelkezésre álló technológiák alkalmazására.

  A lehető legtöbb direkt és indirekt módon történő fűtési technológiák közül választhatja ki az Ön számára a legideálisabb megoldást szakértő kollégáink segítségével! Legyen szó hagyományos radiátoros fűtési rendszer kiépítéséről vagy , padló, mennyezet, fal, tehát a felületfűtés (-hűtés) technológiáról, de akár infrapanelt, elektromos fűtőszőnyeget, padlófűtést, fűtőkábelt alkalmazva, mi bármelyik megoldás kivitelezésére rendelkezésre állunk, nem kihagyva a klímával való fűtés opcióját sem, ahogy a hőszivattyús berendezésekkel kombinálható nem csak felületfűtési lehetőségeket, a fan-coil, valamint a légtechnikai fűtő(- hűtő) szellőzőberendezéseket.

 • Víz- és csatornaszerelés

  Az épületgépészeti munkák szerves része a víz és csatornaszerelés, mely tevékenységi körbe egyaránt beletartozik az új rendszerek kiépítése, a régi rendszerek felújítása és javítása is.

  Cégünk vállalja épületek, családi és társasházak, panellakások hideg és melegvíz és csatornarendszereinek kiépítését, átalakítását, javítását, szerelését.

  Természetesen a szaniterek, csapok, szerelvények, lefolyó rendszerek és a vízhálózat egyéb részeinek installálása is a feladatköreinkbe tartozik, amiket szükség esetén javítjuk és cseréljük is.

  Korszerűsítési munkákban is bizalommal fordulhatnak hozzánk, tapasztalt, jól képzett kollégáinkkal állunk a rendelkezésükre.

 • Napelem-rendszerek

  Kiiktatná a villanyszámlát? Vagy csak csökkentené a rezsit? A napelem rendszerek telepítése és használata, környezetbarát módja a villamosenergia megszerzésének, amely egy egyértelműen megtérülő beruházás!

  Ha tudni szeretné, mekkora és milyen típusú napelem rendszerre van szüksége ahhoz az energiamennyiséghez, amely fedezi azoknak a szükségleteknek az energiaigényét, keressen minket! Csak a meleg víz előállításnak költségeivel takarékoskodna? Vagy az egész ház fűtését és egyéb energiaszükségletének kielégítését is a napra bízná? Hőszivattyúval kombinált rendszerben is tudunk segíteni!

  Ha várható, hogy a jövőben megnövekszik az energiaigény, a rendszer később is bővíthető, további panelek felszerelésével. Ám, ha fennáll egy a későbbi bővítés szükségességének igénye, ezt már a rendszer megtervezésénél figyelembe kell venni.

  Hívjon minket, hogy helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, és szükség esetén mérnöki tervezéssel segíthessük abban, hogy Ön is költséghatékonyan és környezetbarát módon juthasson a mindennapi élethez szükséges elektromos energiához.

  Nálunk nem csak napelemet vásárolhat! Komplex szolgáltatásunk keretein belül, telepítjük, üzembe helyezzük a napelemes rendszerét. Folyamatos és megbízható alkatrész ellátással, karbantartással és szerviz szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 • Ózongenerátoros fertőtlenítés

  Gyors, biztonságos, vegyszermentes, és kíméletlen mindenféle szennyeződésekkel. Az ózonos fertőtlenítés elűzi a kárpitokba beivódott dohányfüstöt vagy kellemetlen dohos szagot, és képes elpusztítani az olyan láthatatlan ellenségeinket is, mint a vírusok, gombák, baktériumok. Az élősködő poratka, ágyi poloska és zsizsik ellen is hatékony fegyver lehet.

  Egészségre ártalmas vegyszermaradványok nélkül, az ózongenerátoros fertőtlenítés után, mindössze fél – egy órával, már igénybe is vehető a kezelt terület. Hatékonyságát virológusok és biológusok is igazolják. Bizonyítottan alkalmas a koronavírus elpusztítására is.

  Legfőbb előnye, hogy gyakorlatilag bárhol alkalmazható, ahol szükséges és fontos a higiénia, és a tiszta levegő. Magánszemélyeknél és közületeknél egyaránt vállaljuk az ózongenerátoros fertőtlenítés elvégzését, legyen az magánlakás, autó, éttermi konyha, üzlet, iroda, üzemcsarnok, orvosi rendelő, edzőterem, élelmiszer tárolására használt raktár. Keressen minket bizalommal!

 • Szellőző berendezések

  Az egyre tökéletesebb építészeti megoldások, mint a tökéletesen záródó ablakok, és a professzionális szigetelés, mára rendkívül energiatakarékossá tudták tenni az ingatlanokat. Ugyanakkor magukkal hozták annak a fontosságát is, hogy az épületek szellőzését tudatosan oldjuk meg.

  Már nem hagyatkozhatunk arra, hogy a nyílászárók résein és a falakon keresztül, passzívan megvalósul a légcsere. Ennek hiányában pedig, egy idő után sajnos szembe kell néznünk a túlzottan párás, vagy éppen túl száraz levegő problémájával. Egyik sem tesz jót a közérzetünknek, ráadásul a nedves levegőben könnyebben elszaporodó penészgombák, nem csak kellemetlen szaghatással járnak, és csúnya foltokat képeznek, de betegséget is okozhatnak.

  Egyeztessen időpontot szakértő kollégáinkkal, akik szívesen felmérik, hogy az Ön ingatlanában milyen szellőzőrendszer – akár hővisszanyerővel, légkezelő, párásító, vagy párátlanító berendezés lenne ideális! A gépek forgalmazásával, beszerelésével, és karbantartásával, meghibásodás esetén javításával is foglalkozunk. Forduljon hozzánk!

 • Hőszivattyú

  Megújuló energiába fektetni feltétlenül megéri, ha a havi rezsiköltségünket optimalizálni szeretnénk. A napelem rendszerek mellett, egyre fokozottabb érdeklődés mutatkozik a hőszivattyúk iránt is, amelyeket fűtésre – hűtésre és a használati meleg víz előállítására is használhatunk.

  A hőszivattyús berendezéseket kombinálhatjuk padló – és/vagy felületfűtéssel, radiátoros, fan coil rendszerekkel valamint légtechnikai hűtő – fűtő – szellőzőberendezésekkel is.

  A hőszivattyús rendszerek felhasználási területe rendkívül széleskörű, típustól és teljesítménytől függően, a kisebb lakásoktól egészen az üzemcsarnokokig alkalmazható ez a gazdaságosan és jó hatásfokkal működtethető műszaki megoldás. Beltérben látható egységei esztétikusak, és viszonylag kis helyet foglalnak, de telepítésükhöz komoly előzetes felmérés szükséges.

  A tervezés során minden esetben szükséges helyszíni felmérés, és szaktanácsadás, annak érdekében, hogy az Önnek legmegfelelőbb típust választhassa. Nálunk a teljes típusválasztékból vásárolhat. A rendszer tervezéséhez szükség esetén mérnöki hátteret is biztosítunk. A hőszivattyús rendszer telepítését, üzembe helyezését elvégezzük, és az évente ajánlott rendszeres üzemfenntartási, karbantartási, szervizelési feladatokkal, szivárgásvizsgálat elvégzésével is megbízhat minket.

  Válasszon minket hőszivattyú telepítésére, vagy karbantartására, és biztos lehet a professzionális szervizháttér, valamint a megbízható és folyamatos alkatrészellátás felől. Napelemmel kombinált rendszerben is tudunk segíteni!

 • Klíma

  A modern klímaberendezések lehetővé teszik a gazdaságos hűtést és fűtést. Ezáltal egy olcsóbb alternatíva lehet a fosszilis energiákkal működtetett fűtőberendezések teljes kiváltására a fűtési szezonban.

  Több évtizede végezzük lakásklímák forgalmazását, így széles kapcsolatrendszert építettük ki a berendezések gyártóival. Ha nálunk rendeli meg lakásklímáját és annak beszerelését, a jelenlegi teljes típusválasztékból válogathat.

  Szakértő és gyakorlott kollégáink ingyenes, szükség esetén helyszíni szaktanácsadást is nyújtanak, melyik lenne a legideálisabb készülék az ön számára.

  Már van klímaberendezése?
  Keressen minket, ha javítani kell, vagy ha a rendszeres éves tisztítást, fertőtlenítést bízná hozzáértő szakemberekre!
  Napelemmel kombinált rendszerben is tudunk segíteni!

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]