1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Szellőző berendezések

Az egyre tökéletesebb építészeti megoldások, mint a tökéletesen záródó ablakok, és a professzionális szigetelés, mára rendkívül energiatakarékossá tudták tenni az ingatlanokat. Ugyanakkor magukkal hozták annak a fontosságát is, hogy az épületek szellőzését tudatosan oldjuk meg.

Már nem hagyatkozhatunk arra, hogy a nyílászárók résein és a falakon keresztül, passzívan megvalósul a légcsere. Ennek hiányában pedig, egy idő után sajnos szembe kell néznünk a túlzottan párás, vagy éppen túl száraz levegő problémájával. Egyik sem tesz jót a közérzetünknek, ráadásul a nedves levegőben könnyebben elszaporodó penészgombák, nem csak kellemetlen szaghatással járnak, és csúnya foltokat képeznek, de betegséget is okozhatnak.

Egyeztessen időpontot szakértő kollégáinkkal, akik szívesen felmérik, hogy az Ön ingatlanában milyen szellőzőrendszer – akár hővisszanyerővel, légkezelő, párásító, vagy párátlanító berendezés lenne ideális! A gépek forgalmazásával, beszerelésével, és karbantartásával, meghibásodás esetén javításával is foglalkozunk. Forduljon hozzánk!

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]