1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Napelem-rendszerek

Kiiktatná a villanyszámlát? Vagy csak csökkentené a rezsit? A napelem rendszerek telepítése és használata, környezetbarát módja a villamosenergia megszerzésének, amely egy egyértelműen megtérülő beruházás!

Ha tudni szeretné, mekkora és milyen típusú napelem rendszerre van szüksége ahhoz az energiamennyiséghez, amely fedezi azoknak a szükségleteknek az energiaigényét, keressen minket! Csak a meleg víz előállításnak költségeivel takarékoskodna? Vagy az egész ház fűtését és egyéb energiaszükségletének kielégítését is a napra bízná? Hőszivattyúval kombinált rendszerben is tudunk segíteni!

Ha várható, hogy a jövőben megnövekszik az energiaigény, a rendszer később is bővíthető, további panelek felszerelésével. Ám, ha fennáll egy a későbbi bővítés szükségességének igénye, ezt már a rendszer megtervezésénél figyelembe kell venni.

Hívjon minket, hogy helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, és szükség esetén mérnöki tervezéssel segíthessük abban, hogy Ön is költséghatékonyan és környezetbarát módon juthasson a mindennapi élethez szükséges elektromos energiához.

Nálunk nem csak napelemet vásárolhat! Komplex szolgáltatásunk keretein belül, telepítjük, üzembe helyezzük a napelemes rendszerét. Folyamatos és megbízható alkatrész ellátással, karbantartással és szerviz szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]