1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Hőszivattyú

Megújuló energiába fektetni feltétlenül megéri, ha a havi rezsiköltségünket optimalizálni szeretnénk. A napelem rendszerek mellett, egyre fokozottabb érdeklődés mutatkozik a hőszivattyúk iránt is, amelyeket fűtésre – hűtésre és a használati meleg víz előállítására is használhatunk.

A hőszivattyús berendezéseket kombinálhatjuk padló – és/vagy felületfűtéssel, radiátoros, fan coil rendszerekkel valamint légtechnikai hűtő – fűtő – szellőzőberendezésekkel is.

A hőszivattyús rendszerek felhasználási területe rendkívül széleskörű, típustól és teljesítménytől függően, a kisebb lakásoktól egészen az üzemcsarnokokig alkalmazható ez a gazdaságosan és jó hatásfokkal működtethető műszaki megoldás. Beltérben látható egységei esztétikusak, és viszonylag kis helyet foglalnak, de telepítésükhöz komoly előzetes felmérés szükséges.

A tervezés során minden esetben szükséges helyszíni felmérés, és szaktanácsadás, annak érdekében, hogy az Önnek legmegfelelőbb típust választhassa. Nálunk a teljes típusválasztékból vásárolhat. A rendszer tervezéséhez szükség esetén mérnöki hátteret is biztosítunk. A hőszivattyús rendszer telepítését, üzembe helyezését elvégezzük, és az évente ajánlott rendszeres üzemfenntartási, karbantartási, szervizelési feladatokkal, szivárgásvizsgálat elvégzésével is megbízhat minket.

Válasszon minket hőszivattyú telepítésére, vagy karbantartására, és biztos lehet a professzionális szervizháttér, valamint a megbízható és folyamatos alkatrészellátás felől. Napelemmel kombinált rendszerben is tudunk segíteni!

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]