1983 óta ügyfeleink szolgálatában 0694/508-212

Fűtési rendszerek

A hagyományos fűtési módok lassan, de egyre határozottabban háttérbe szorulnak. Helyüket a villamos energiával működő rendszerek veszik át, melyek napelemes rendszerrel és/vagy H-tarifával gazdaságosabb, energiatakarékosabb és környezetbarát alternatívát kínálnak. Legtöbb esetben, egy új építésű ingatlannál, vagy egy teljes, átfogó korszerűsítésnél gazdaságosabb a kivitelezésük, mindamellett, hogy üzemeltetésük is költséghatékony.

Amellett, hogy szakembereinkkel a hagyományos fűtési rendszerek kivitelezését is megoldjuk, cégünk elkötelezte magát a megújuló energiák által már rendelkezésre álló technológiák alkalmazására.

A lehető legtöbb direkt és indirekt módon történő fűtési technológiák közül választhatja ki az Ön számára a legideálisabb megoldást szakértő kollégáink segítségével! Legyen szó hagyományos radiátoros fűtési rendszer kiépítéséről vagy , padló, mennyezet, fal, tehát a felületfűtés (-hűtés) technológiáról, de akár infrapanelt, elektromos fűtőszőnyeget, padlófűtést, fűtőkábelt alkalmazva, mi bármelyik megoldás kivitelezésére rendelkezésre állunk, nem kihagyva a klímával való fűtés opcióját sem, ahogy a hőszivattyús berendezésekkel kombinálható nem csak felületfűtési lehetőségeket, a fan-coil, valamint a légtechnikai fűtő(- hűtő) szellőzőberendezéseket.

Írjon Nekünk!

[contact-form-7 id="5" title="1 kapcsolati űrlap"]