Rólunk


Cégünk története

Cégünk 1983. februárjában alakult egyéni vállalkozás formájában. Az eltelt évtizedek alatt,  többszöri szervezeti és szerkezeti átalakulás után Egyéni Cég, majd 2001. évtől kezdődően Kft. társasági formában működik.

Tevékenységünk a kilencvenes évek elejéig alapvetően felvonószerelésre, felújításra, karbantartásra, villamos vezérlések készítésére, javítására terjedt ki. A vállalkozás a helyi hűtőgép és háztartási gép szervizek – GELKA ; ELEKTRA - átalakulásával, megszűnésével egy időben profilbővítést hajtott végre, így kitöltve a kialakult űrt, ebben a szolgáltatási szegmensben. Tevékenységi körünk ettől az időtől kezdődően először háztartási gépek és értelemszerűen háztartási hűtőgépek  javításával is bővült, majd a mindenki által ismert Coca-Cola Co. hűtőberendezéseit javítottuk Vas-megyében, szerződéses keretek között, a cég szombathelyi telephelyének megszűnéséig. Ebben az időszakban köteleztük el magunkat véglegesen a hűtéstechnika irányába, továbbiakban a folyamatos személyi és tárgyi fejlesztések erre az irányra koncentrálódtak. Emellett a már meglévő ügyfélkörünk elvárásainak minél szélesebb körű kiszolgálásának érdekében, profilunkat kibővítettük kávé- és italautomaták, szódagépek, ipari nagynyomású mosók, gőzborotvák , tisztító és takarítógépek, légtisztító berendezések forgalmazásával, telepítésével, javításával. Ennek a folyamatnak szerves részét képezte akkoriban egy alkatrészüzlet üzemeltetése.

Közben a hűtéstechnikával kapcsolatos fejlesztéseink eredményeképpen tevékenységi körünk épület– és járműklíma, haszongépjármű raktérhűtés, ipari, kereskedelmi, és technológiai hűtőberendezések  értékesítésével és javításával bővült.
  A 2000-es  évek közepétől szellőzés-technikával és speciális területével, az ipari por-, füst-, olajköd-, emulziótisztító és leválasztó berendezésekkel is foglalkozunk.
   Gyarapodó számú Megrendelőink még rugalmasabb és professzionálisabb kiszolgálásának érdekében, a 2007-es évben profilszűkítést hajtottunk végre, így a tevékenységi körünk csak a  hűtés-, klíma-, szellőzés-, és légtechnikára korlátozódik, amelyben teljes körű szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink számára. Tevékenységünkhöz kapcsolódó gépek, és berendezések rendkívül széles választékának forgalmazásával, telepítésével, javításával, szervizelésével, karbantartásával, üzemfenntartásával állunk Megbízóink rendelkezésére.
   Fennállásunk óta számos céggel, intézménnyel, üzemmel kerültünk szerződéses kapcsolatba, és végzünk profilunkba illeszkedő, teljes körű szolgáltatást részükre.

Igény esetén átfogó épületgépészeti munkák – víz-, gáz-, villanyszerelés, fűtéstechnika, megújuló energiák – tervezését, kivitelezését, majd a gépészet karbantartását, javítását, üzemfenntartását is vállaljuk.

Mára cégünk a hűtés-, és klímatechnikával foglalkozó vállalkozások közül a legrégebbi és legnagyobb saját szerelőgárdával dolgozó társasággá nőtte ki magát Vas-megyében.

Állandó munkatársaink száma 25-30 fő - komoly szakmai gyakorlattal -  klímaszerelő,  elektroműszerész, gépésztechnikus, informatikus, épületvillamossági szerelő, csőhálózat szerelő, lakatos, ív- és lánghegesztő szakirányú végzettségekkel.

Cégfilozófiánk

Cégünk működésének első felében a 80-as, 90-es években, a tevékenységünk szorosan kapcsolódott a lakossági szolgáltatáshoz, ahol a minőségi munkavégzés mellett - mely a berendezések megjavítására, nem pedig az azonnali lecseréltetésére hivatott – a komoly árérzékenységnek is meg kellett felelnünk. A szemlélet, hogy a berendezések élettartamát megfelelő karbantartás, szakszerű és költséghatékony javítás mellett rendkívüli módon meg lehet hosszabbítani, nem csak az Ügyfeleink megelégedését növeli, hanem hozzájárul a környezettudatos működésünkhöz. Bár a 90-es évek végétől a Ügyfeleink legnagyobb hányadát az ipari és a közületi Megrendelők teszik ki, a fenti szemléletünk a szolgáltatásaink jellegében nem változott. Ezt a kitaposott, jól bevált utat járjuk a mai napig is.

Jól képzett, precíz, tapasztalt kollégáink, cégfilozófiánk és a minőségpolitikánk által elérjük azt, hogy az általunk forgalmazott, telepített, szervizelt és karbantartott berendezések élettartama számottevően növekedjen. Ezzel komoly költségeket takarítunk meg Ügyfeleink számára, és óvjuk környezetünket.

Az általunk, önmagunk számára támasztott magas fokú szakmai és környezettudatos elvárásoknak megfelelően, kollegáink folyamatos képzéseken szélesítik tudásukat és alkalmazzák azt mindennapi munkájuk során. Cégünk tevékenységét 2005. évtől ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer irányelvei alapján végzi.

Eltökélt szándékunk a megújuló, alternatív energiaforrások hasznosítására alkalmas berendezések, rendszerek elterjedésének népszerűsítése.

Vállalkozásunk a továbbiakban is a szerviztevékenységre, üzemfenntartásra, javításra helyezi a fő hangsúlyt. Az ebből merített széleskörű tapasztalatunk által tudjuk Ügyfeleinket segíteni a számukra legmegfelelőbb új készülékek, berendezések, rendszerek kiválasztásában. Több évtizedes kapcsolati tőkénknek köszönhetően, a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk az általunk forgalmazott termékeket.

A tőlünk vásárolt és általunk telepített berendezéseknek professzionális szervizhátteret, és megbízható alkatrész-utánpótlást biztosítunk.

Kollégáink munkamoráljának, kitartásának segítségével célunk, hogy egyre több elégedett Ügyfelünk, szerződött Partnerünk legyen, ezzel biztosítva újabb munkahelyeket a további tehetséges szakemberek számára.

Válassza Vas-megye egyik legnagyobb és legrégebbi hűtés- és klímatechnikai szakcégét!

1983 -óta Ügyfeleink szolgálatában.